náš příběh

Proč zrovna naše jerky? K tomu, aby člověk vyrobil dobré jerky, není třeba dlouhé studium, 20 let praxe a ani michelinská hvězda. Důležitá je vášeň pro práci s masem, bez které to nejde, a ta u nás rozhodně nechybí. Další a stejně důležitý předpoklad dobrého jerky je správná volba kvalitního masa. U nás používáme pouze maso z Českých chovů. Z vepřového se jedná o kýtu, u hovězího pouze hovězí zadní-vrchní šál a u kachního prsa, tudíž žádné blány nebo šlachy, pouze kvalitní libové maso. No a další důležitý předpoklad je kreativita co se koření týče. Ani ve snu by nás nenapadlo hledat už hotové recepty. U nás si umíme představit chutě, které k sobě půjdou, a podle toho si vytváříme vlastní marinády. A taky se nejedná o žádnou komerční velkovýrobu, vše je ruční práce, kde se klade důraz na kvalitu. Zajímal by vás náš příběh?

Může být, ale upozorňuji že je to vlastně nuda. Celé je to o člověku, který miluje maso snad ve všech formách, a svůj volný čas věnuje jeho úpravám. Od vaření, pečení, grilování, uzení až po sušení. A tak jednou vzešel nápad, co takhle spojit zábavu s prací? No tak je tady Yerky.

Zpět do obchodu